Start Zorg voor Ruimte

Laura Meesters gestart met Zorg voor Ruimte; interieurarchitectuur speciaal voor huisartsen, dierenartsen, verloskundigen en fysiotherapeuten! Kijk snel op zorgvoorruimte.nl

Laura Rijkhold Meesters is afgestudeerd als Interieur Architect aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag in  én heeft HBO-V verpleegkunde duaal gestudeerd aan de HvA en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Laura heeft ervaring als interieurarchitect bij grote- en kleine ontwerpbureaus en als zelfstandige, met ontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Als verpleegkundige i.o. heeft ze ervaring op verschillende afdelingen in een gerenommeerd ziekenhuis.

Als geregistreerd interieurarchitect met ervaring als verpleegkundige i.o in een ziekenhuis, is Laura uw ideale partner voor een passend interieurontwerp. Dankzij deze unieke combinatie spreekt ze uw taal en vertaalt ze uw wensen naar een zorgomgeving waarbij zowel u, uw personeel alsook de patiënt centraal staan. In 2017 heeft Laura daarom Zorg voor Ruimte opgericht.

Laura heeft een passie voor het ontwerpen van mooie en tegelijkertijd praktische omgevingen, waarin de gebruikers op hun gemak worden gesteld en een bijdrage wordt geleverd aan een goede ervaring en werksfeer. Laura is gespecialiseerd in het ontwerp van kleine tot middelgrote praktijken voor o.a. huisartsen, tandartsen, dierenartsen, verloskundigen en fysiotherapeuten en in kleinere onderdelen voor ziekenhuizen.