Stadsvilla Amsterdam

Een verbouwing werd een complete renovatie. Dit bood nieuwe kansen: alles is aangepakt!  Zo werd er een badkamer geplaatst, een uitbouw over de gehele breedte aan de tuinzijde, doorbraak keuken en eetkamer, nieuwe ensuitekasten, verdiepte (zit) vensterbanken, haard en 3 slaapkamers. Door de toevoeging van originele stijlkenmerken zoals plafondornamenten, hoge plinten en sierlijsten kreeg dit woonhuis de grandeur weer terug die het verdiende. De keuken, badkamermeubilair en alle (inbouw- en ensuite) kasten zijn speciaal ontworpen voor dit project.

Co-workcenter Haarlem

Een prachtig project van 1000m2 in een Rijksmonument in Haarlem: een co-workcenter met een restaurant, sociëteit, (flex)werkplekken, een boardroom, vergader- en stilteplekken. Zaamen is al 2x bekroond tot het beste FlexCentre van Nederland! We hebben we het hele interieur en al het maatwerk meubilair ontworpen: zoals de bar, het buffet en verschillende tafels. Project met Steven van  Manen voor Concept-Inc.  www.zaamen.nl

 

Garden Suite B&B

Een oase van rust in het centrum van Amsterdam. De luxe B&B in het souterrain van een stadsvilla aan he Vondelpark is een klein, maar van alle luxe gemakken voorzien. De inrichting is gericht op gasten die optimaal willen genieten van de stad en van de weldaad van dit appartement.

Petit Prince II B&B

Uitzicht op de Prinsengracht , een heerlijk boutique appartement-hotel. Luxe materialen en een warm kleurpalet maken dat dit appartement zich uitstekend leent om je heerlijk te ontspannen en te genieten na een dag in Amsterdam.

Appartement in 'De Pijp'

In het 'quartier latin' van Amsterdam ontwierp Laura een 4-kamer appartement van 65 m2, met prachtig uitzicht op de gracht!. De lay-out van dit jaren '20 appartement is zo ontworpen dat naast een woonkamer en keuken ook een slaapkamer met inloopkast en een studeerkamer mogelijk was. Dankzij een licht kleur- en materiaal palet ontstond zo een prachtig licht en fris interieur.

Pied-à-terre Vondelpark

Een klein en knus studioappartement als pied-à-terre aan het Vondelpark in Amsterdam werd door Laura ontworpen. De balken van de dakconstructie zijn ontdaan van schrootjes. In de open, hoge ruimte zijn alle gebruiksfuncties samengevoegd; de vide met slaapvertrek is op de badkamer geplaatst. Door het zichtbaar maken van de kapconstructie zijn de dakbalken een verrijking voor het interieur. Helaas zijn alle authentieke details bij eerdere verbouwingen verdwenen, waardoor nu een tijdloos interieur ontworpen kon worden.

Ajuma Beach Zandvoort

Strandpavilioen AJUMA de verborgen schat op het zuidstrand van Zandvoort. Witte loungebanken, zand, strand en Aziatische items; het interieur ademt rust uit. Het interieur en  de ‘just Asian food’ kaart versterken elkaar zodat de ‘beach hide away’ is ontstaan! Dit project is voor Concept-Inc samen met Steven van Manen uitgevoerd, inmiddels in AJUMA uitgebreid. Hiervoor heeft Steven het interieur ontworpen. Beeldmateriaal via FB en www.ajuma.nl

Luxe B&B Amsterdam

De eigenaar van dit pand op de Prinsengracht heeft een ruime hotel- en hospitality ervaring. Toen hij zelf een Bed&Breakfast wilde beginnen was het duidelijk dat service, gastvrijheid en luxe ook in het interieurontwerp terug moesten komen.  Na een aantal grote bouwkundige aanpassingen kon het appartement zo worden ingericht dat er veel efficiënte ruimte is ontstaan. Zo is de keuken is verplaatst en vervangen door een kitchenette, welke met gesloten deuren onderdeel is van het interieur. en kan men vanuit de slaapkamer naar de spa lopen. In totaal heeft Laura 3 Bed&Breakfasts ontworpen voor deze opdrachtgever. 

More than classic woonbeurs

Een inspiratie huis voor het woontijdschrift More Than Classic op de Woonbeurs in Amsterdam. Het huis met keuken, living, slaapkamer met walk-in closet, spa en entree is ontworpen en ingericht met Steven van Manen (Concept-Inc). Publicatie in More than Classic

BWK partners

De kantoorlocatie, naast Nederlandse Bank, is een klassiek Amsterdams grachtenpand, maar waar een modern advocatenkantoor is gevestigd.

Geen ‘belegen’ advocatenkantoor, maar een jong en fris interieur wat niet alleen past bij hun kantoor filosofie, maar tevens vertrouwen en integriteit uitstraalt. Voor dit project zijn de meetingroom, werkplekken, entree en pantry ingericht.

www.bwkpartners.com

Vakantiefietser

De Vakantiefietser is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van fietsvakanties. De Vakantiefietser combineert een fietswinkel met een buitensport- en boekwinkel en heeft daarnaast een eigen werkplaats. Een uitgebreid Plan van Eisen, waaronder de noodzaak tot een ruimte-efficiënte indeling. Dit vraagt om creatieve oplossingen! Het concept van de Vakantiefietser is onder de loep genomen en vormde het uitgangspunt voor het interieurontwerp. Zo zijn voor alle wandpanelen verrijdbare ladekasten ontworpen om de voorraad in op te bergen. De winkel moet flexibel zijn ivm de lezingen en cursussen die worden gegeven in de winkel. Al het meubilair is verplaatsbaar en tevens kunnen alle modules worden samengevoegd tot nieuwe meubels met een nieuwe functie. www.vakantiefietser.nl/winkel/rondkijken2012/

Hollands next topmodel

Voor het televisieprogramma ‘Holland’s Next Top Model” zijn Laura Meesters en Steven van Manen (opdracht voor Concept-Inc) gevraagd om dit prachtige pand, met 11 kamers in te richten. Dit herenhuis is gelegen naast de Hollandsche Manege, vlakbij het Amsterdamse Vondelpark. Naast de inrichting van de living,  woon-, eet-, slaapkamers en de make-up room van de ‘Model Mansion’ ingericht, maar ook de crew, redactie en productieruimten.

Referentielijst interieurprojecten

Voor een overzicht van alle interieur ontwerpen die Studio Laura Meesters door de jaren heeft mogen maken, klikt u hier.